Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Düzce Valiliğine atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Aksaray Vali Yardımcılığı görevine atanan Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat ve Kayseri Akkışla Kaymakamlığı'na getirilen Kumlu Kaymakamı Cevat Gün için veda yemeği verdi.
Yemekte konuşan Lekesiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin imrenen değil imrenilen bir devlet olmaya doğru süratle ulaştığını belirtti.
Günümüzde insanların ihtiyaçlarının çeşitlendiğini, ihtiraslarının artığını ifade eden Lekesiz, "Çok kadim bir coğrafyada çok keyifli, zevkli, lezzetli ama aynı zamanda meşakkatli bir coğrafyada ilimiz insanına verdiğiniz hizmetlerden dolayı devletim, milletim ve Hataylılar adına teşekkür ediyorum. Bu zorlu görevlerinizde yanınızda olan eş ve çocuklarınıza ve sizlere destek olan çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi. - Hatay
Son Dakika › Yerel › Hatay'dan Ayrılacak Kaymakamlara Veda Yemeği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.