Havza'da 10 Kasım - Son Dakika
Yerel

Havza'da 10 Kasım

Havza\'da 10 Kasım

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74.yıl dönümünde Samsun'un Havza ilçesinde törenlerle anıldı.10 Kasım Atatürk'ü Anma programına Mehmetçik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenkler konulması ile başladı.

10.11.2012 13:57

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yıl dönümünde Samsun'un Havza ilçesinde törenlerle anıldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma programına Mehmetçik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenkler konulması ile başladı. Törene Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkan Vekili Kenan Yüksel, Cumhuriyet Savcısı İsmail Ünsal ve protokol üyeleri katıldı. Kamu, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin çelenk sunumundan sonra saat 09.05'te Atatürk Anıtı önünde 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okunmasından sonra bayraklar yarıya indirildi. Buradaki programın ardından anma programına Havza Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından düzenlenen program ile devam edildi.

Havza Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ndeki programda öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldıktan sonra öğrenciler şiirler okudu. Okunan şiirlerin ardından Atatürk ile ilgili video ve slayt gösterimi yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havza'da 10 Kasım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement