Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ordu Gençlerbirliği maçından mutlaka galip gelmek istediklerini belirtti.

07.11.2013 14:06

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ordu Gençlerbirliği maçından mutlaka galip gelmek istediklerini belirtti.

Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta hafta kendi sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Rainbov Kayserispor ile mücadele ettiklerini ve çekişmeli geçen maçı kazanarak ligde güçlü rakiplerini yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bu hafta sonu deplasmanda Ordu Gençlerbirliği ile oynayacaklarını hatırlatan Şenel, "Ligde en güçlü rakibimizi yendik lider durumdayız diyerek kesinlikle rehavete kapılmayacağız. Her işte olduğu gibi maçlarda da işini ciddi yapmak ve rakibe saygı duymak gerekir. Biz sahada yalnız olmayacağız karşımızda bir rakip olacak ve onlar da kazanmak için mücadele edecek. Tüm maçlara aynı ciddiyet ve hırsla hazırlanıyoruz hafta sonu da önemli  maçlardan birisini oynayacağız" dedi.

Şenel, amaçlarının her maçta olduğu gibi  galip gelerek liderliği sürdürmek olduğunu vurguladı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement