If Wedding Fashion İzmir - Son Dakika
Yerel

If Wedding Fashion İzmir

İzmir'de bu yıl 9. kez düzenlenen Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu gala defilesiyle başladı Defileyi, Habsburg Hanedanlığı üyesi Prenses Camilla von Habsburg ile Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecid'in torunu Nilüfer Cem de onur konuğu olarak izledi.

03.02.2015 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de bu yıl 9. kez düzenlenen Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı (IF Wedding Fashion İzmir), dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu'nun gala defilesiyle başladı.

İZFAŞ tarafından İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir'in açılışı, Atlas Pavyonu'nda dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu'nun "Winds of Elegance" adını verdiği "İlkbahar/Yaz 2015" koleksiyonunun sergilendiği gala defilesiyle yapıldı.

Uğurkan Erez koreografisinde yerli ve yabancı 23 kişilik manken kadrosunun görev aldığı defileyi, Habsburg Hanedanlığı üyesi Prenses Camilla von Habsburg ile 31. Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecid'in torunu Nilüfer Cem de onur konuğu olarak izledi.

Alanında Avrupa'nın en büyüğü ve sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı ilk ve tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, 7 Şubat'a kadar devam edecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel If Wedding Fashion İzmir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement