Aynı Birlikte Vatani Görevlerini Yapan İkiz Askerler Görenleri Şaşırttı - Son Dakika
Yerel

Aynı Birlikte Vatani Görevlerini Yapan İkiz Askerler Görenleri Şaşırttı

Aynı Birlikte Vatani Görevlerini Yapan İkiz Askerler Görenleri Şaşırttı

Bursa'da askeri birliğe bayram ziyaretinde bulunanlar kaderleri askerde de kesişen Ahmet ve Bulut Koç kardeşleri omuz omuza vatani görevlerinin başında görünce şaşkınlığa uğradı.

07.07.2016 17:00  Güncelleme: 09:11

Bursa'daki askeri birliğe bayram ziyaretine gidenler gözlerine inanamadı. İkizlerin aynı birlikte askerlik yapması şaşkınlıkla karşılandı.

BAYRAM ZİYARETİNDE İKİZ ASKER SÜRPRİZİ

Bursa'nın İznik ilçesindeki jandarma birliğine bayramlaşmaya gidenler şaşkına döndü. Edirneli 96/1 tertip ikiz olan Ahmet ve Bulut Koç kardeşlerin aynı birlikte askerlik yaptığını görenler gözlerine inanamadı. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ilçe protokolü, İznik Jandarma Komutanlığı'ndaki bayramlaşmada ikiz asker sürprizi ile karşılaşanlardandı.

"MEKANLARI CENNET OLSUN"

Aynı birlikte omuz omuza vatani görevlerini yerine getirdiklerini gören yöneticiler, Ahmet ve Bulut Koç'u tebrik etti. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, "Hain saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve güvenlik ekiplerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de acil şifa diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aynı Birlikte Vatani Görevlerini Yapan İkiz Askerler Görenleri Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İkiz: İkiz olanlar ikizleriyle ayne yerde askerlik yapma haklarına sahipler zaten bunda şaşıracak bi durum yok ki siz nasıl haber yapıyorsunuz.. 14 0 Yanıtla
  • Siradan Biri: Hani birde üstünden 4-5 ay gecmisken.. osuruktan teyyare selam soyle o yare 0 7 Yanıtla
  • H: Habere bak.....hey allahım sen bizi bu habercilerin şerrinden koru...amin. 6 0 Yanıtla

Advertisement