İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan'dan Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan'dan Köy Ziyaretleri

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan\'dan Köy Ziyaretleri

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan merkeze bağlı Alahacı, Ovacık, Kurtlapa ve Gümüşdere köylerinde incelemelerde bulundu.

15.07.2014 12:39

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan merkeze bağlı Alahacı, Ovacık, Kurtlapa ve Gümüşdere köylerinde incelemelerde bulundu.

Ayhan, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri İbrahim Turan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner ve beraberindekiler kırsalda yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

İlk olarak Alahacı ve Ovacık Köylerini ziyaret eden Ayhan ve beraberindekiler köy içine döşenen kilitli parke alanında incelemelerde bulundu.

Ardından belde iken köy vasfına geçen Kurtlapa ve Gümüşdere'yi gezen Ayhan ve beraberindekiler, nüfus açısından yeterli potansiyele sahip olmayan ve köy statüsüne geçen bölgenin ihtiyaçlarını yerinde görerek, yapılabilecek çalışmalar hakkında yöre halkı ile fikir alışverişinde bulundu.

Alahacı'da 6, Ovacık, Haydarlı ve Durdulu'da 6 bin 500 metrekare kilitli parke taşı, yine Alahacı ve Ovacık'ta bin, Haydarlı'da bin 500, Durdulu'da ise bin 300 metre bordür döşendiğini belirten Genel Sekreteri Ayhan, "Alahacı, Ovacık, Durdulu ve Haydarlı Köylerimiz köy içi kilitli parkeye kavuştu. Artık daha sağlıklı ve temiz bir çehreye sahip oldular. Yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Köylerimize hayırlı olsun" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan'dan Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement