İsabeyli Beleidye Başkanı Erim, Çin'e Gidiyor - Son Dakika
Yerel

İsabeyli Beleidye Başkanı Erim, Çin'e Gidiyor

İsabeyli Beleidye Başkanı Erim, Çin\'e Gidiyor

Aydın Nazilli İlçesi'ne bağlı İsabeyli Beldesi'nin 2 dönemdir başkanlığını yürüten ve Türkiye'nin kar eden ender belediyelerinden biri olma unvanı kazanan isabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Bakan Nihat Ergün tarafından Türk-Çin İş Formu'na davet edildi.20 kişiden oluşan heyet arasında tek belediye başkanı olarak yer alan İsabeyli Belde Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Çin'de yatırım görüşmelerinin yanı sıra Aydın'ın tanıtımını da yapacak.

04.01.2012 12:22

Aydın Nazilli İlçesi'ne bağlı İsabeyli Beldesi'nin 2 dönemdir başkanlığını yürüten ve Türkiye'nin kar eden ender belediyelerinden biri olma unvanı kazanan isabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Bakan Nihat Ergün tarafından Türk-Çin İş Formu'na davet edildi. 20 kişiden oluşan heyet arasında tek belediye başkanı olarak yer alan İsabeyli Belde Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Çin'de yatırım görüşmelerinin yanı sıra Aydın'ın tanıtımını da yapacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün himayelerinde gerçekleştirilecek olan 2. Türk-Çin İş Formu İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri sektöründe Çin Halk Cumhuriyeti'nde yapılacak.

İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri (yatırım ortaklığı) sektöründe faaliyet gösteren Türk ve Çinli firmaların katılacağı 2. Türk-Çin İş Formu 7-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Shanghai-Hanzhou- Hong Kong şehirlerinde gerçekleştirilecek. Türk-Çin İş Formu'na; Shanghai China Council for the Promotion of International Trade - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsabeyli Beleidye Başkanı Erim, Çin'e Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement