İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Öz: "Durumları kritik olan bir iki arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızdan durumları elverirse diğer şehirlerdeki hastanelere sevk edilme ihtimalleri var. Ancak, şu an itibariyle endişe edilecek bir durum yok"

01.05.2014 10:09

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, Kırşehir'deki kazada yaralanan işçilerin sağlık durumlarıyla ilgili, "Durumları kritik olan bir iki arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızı durumları elverirse diğer şehirlerdeki hastanelere sek edilme ihtimalleri var.  Ancak, şu an itibariyle endişe edilecek bir durum yok" dedi.

Öz, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaralı işçileri ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Öz, Kocaeli'den Kayseri'ye 1 Mayıs kutlamaları için giden işçileri taşıyan otobüsün Mucur ilçesi Çamlık Mevkisi'nde yolun yağışlı olması nedeniyle devrildiğini söyledi.

Yaralıların tedavisinin sürdüğünü belirten Öz, şunları kaydetti:

"Yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar, yakınlarına geçmiş olsun dileğimizi ifade diyoruz. Yaralılardan dikiş yapılanlar, kırıkları olanlar ve müşahede altında tutulanlar var. Durumları kritik olan bir iki arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızdan durumları elverirse diğer şehirlerdeki hastanelere sek edilme ihtimalleri var. Ancak, şu an itibariyle endişe edilecek bir durum yok. Devlet Hastanesindeki bütün imkanlar seferber edilmiş durumda. Hastane ve emniyet personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement