İstanbul'dan Patnos'a Kitap ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

İstanbul'dan Patnos'a Kitap ve Kırtasiye Yardımı

İstanbul\'dan Patnos\'a Kitap ve Kırtasiye Yardımı

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki Çukurbağ İlköğretim Okulu'na, İstanbul Avcılar Dr.

30.04.2012 14:16

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki Çukurbağ İlköğretim Okulu'na, İstanbul Avcılar Dr. Cemil ve Fevziye Özkaya İlköğretim Okulu tarafından kitap kırtasiye yardımı yapıldı.

Dört yıl önce Patnos'ta görev yapan Recep Avcı adlı öğretmen, gittiği İstanbul'da Patnos'taki öğrencilerini unutmadı. Yaptığı çalışmalar sonucu temin edilen yardımlarla birlikte Patnos'a gelen Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin ile birlikte dağıtımda da görev yaptı. Avcı, "Patnos'ta çalıştığım süre zarfında öğrencilerin mevcut şartlar altında okuma azmi ve isteği eğitim ordusunun bir neferi olarak beni derinden etkiledi. İstanbul'daki öğrencilerime, Patnos'ta bulunan kardeşlerinin hangi şartlarda okuyup çalıştıklarını anlatarak burada kardeşlerine nasıl faydalı olabileceklerini anlattım. Onlar da okulda kardeşleri için bir kampanya başlattılar, kitap ve kırtasiye topladılar. Bizler Patnos'taki öğrenci kardeşlerimizin hiç bir zaman sahipsiz olmadığını ve onlar için Türkiye'nin her yerinde atan bir kalbin olduğunu hissettirmek istedik" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin ise, başta, İstanbul Avcılar Dr. Cemil ve Fevziye Özkaya İlköğretim Okulu'nda görev yapan idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Salih Eskin, "Recep hoca Patnos'ta çalıştığı zaman da çalışkan bir öğretmenimizdi. Gittiği yerde de burayı unutmadığını bize gösterdi. Ben de kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'dan Patnos'a Kitap ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement