İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti

Kocaoğlu: "Hata yapmamaya, eşit davranmaya, adil olmaya çalışıyoruz"

09.10.2014 12:42

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Erzurum İlini Sevenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Ege Bölgesi Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada Bayraklı Gümüşpala'da bulunan İzmir Erzurum İlini Sevenler Derneği Başkanı Zinnur Karadağ'ı ziyaret eden Kocaoğlu'nun vatandaşlarla sohbet ettiği belirtildi.

Ziyaret sırasında vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorularını yanıtlayan Kocaoğlu, Kadifekale, Uzundere, Aktepe- Emrez, Bayraklı, Ballıkuyu ve Ege Mahallesi olmak üzere 6 bölgede kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını ifade ederek belediye olarak kentsel dönüşümden en ufak bir kar elde etmeyeceklerini kaydetti.

Açıklamada Kocaoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Vatandaşımız  bize güveniyor. Ama bu örnekler ortaya çıkınca neyin ne kadar alındığını satıldığını görecek ve daha da fazla güvenecek. Biz birbirimize inanır, güvenir ve samimi olursak kent dönüşümü olur. Bir günde devrilmiyorsun, bir günde kazanmıyorsun. Damla damla yaptığın işler seni yükseltir. Hata yapmamaya, eşit davranmaya, adil olmaya çalışıyoruz. Sırtına bir yük yüklendiyse bu yükü götüreceksin. Ben de öyle yapıyorum."

Kocaoğlu, daha sonra Ege Bölgesi Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Feridun Gökkan ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Gökkan, ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Kocaoğlu'nun korumasız olarak halkın arasında dolaşabildiğini, bunun diğer siyasetçilere de örnek olması gerektiğini ifade etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement