Jandarma'dan Tonaj Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Jandarma'dan Tonaj Uygulaması

Jandarma\'dan Tonaj Uygulaması

Antalya’nın Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik tim komutanlığı ekipleri, yük kamyonlarına tonaj uygulaması yaptı.

02.12.2015 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik tim komutanlığı ekipleri, yük kamyonlarına tonaj uygulaması yaptı.

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri sorumluluk sahalarında bulunan ve yük taşıyan kontrolünü artırdı. Araçların tehlikelere açık olması ve aşırı tonaj yapmaları durumunda yollarda meydana gelen çökme ve bozukluklar nedeniyle yük kamyonlarına yönelik tonaj uygulaması yapılarak bu konuda sürücülere uyarılarda bulunuldu.

Jandarma trafik ekipleri, trafik tescil, sigorta ve diğer belgelerin bulunup bulunmadığı yönünde yaparak, yapılan uygulamalarda, istiap haddine uymayan ve takografı çalışmayan sürücüler hakkında uyarıda bulunarak, cezai işlem uyguluyor. Kontrollerde ağır tonajlı araçların tonaj ve hız standartlarına uygun hareket ettiği bildirildi.

Kurallara uymayanların ağır para cezalarına maruz kalacağı hatırlatılırken, jandarma uygulamanın aralıklarla devam edeceğini, aşırı tonajlı kamyonlara geçit verilmeyeceğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma'dan Tonaj Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement