Gaziantep'te Jandarma, Öğrencilere Karne Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Jandarma, Öğrencilere Karne Dağıttı

Gaziantep\'te Jandarma, Öğrencilere Karne Dağıttı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Yağdöver İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere karne dağıttı.

23.01.2015 16:54  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, Yağdöver İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere karne dağıttı.

Öğlen saatlerinde Şahinbey ilçesine bağlı Yağdöver İlköğretim Okulu'na gelen Jandarmalar, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra karne dağıtımına geçildi ve öğrenciler karnelerini jandarmaların ellerinden aldı. Karneler dağıtılırken Jandarmalar öğrencilerin tamamına tatilde okumaları için kitap hediye etti. Ayrıca Jandarmayı tanıtıcı bir takım hediyeler de öğrencilere takdim edildi. Hayatlarında birçok kez karne alan öğrenciler, öğretmenleri yerine Jandarmadan karnelerini alınca farklı bir mutluluk yaşadılar.

Yağdöver İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Fatih Güneş, "Öğrencilerimiz daha önce hep bizim elimizden karne alırdı. Bu defa bir farklılık oldu ve karnelerini jandarma ağabeylerinden aldılar. Ayrıca tatilde okumaları için kendilerine çok güzel kitaplar hediye edildi. Bu güzel etkinlik nedeniyle bizi kardeş okul olarak kabul eden ve her zaman destekleyen Jandarmamıza bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.

Karne dağıtımı bittikten sonra Jandarmalar öğrencilerle vedalaştı ve onlara iyi tatiller dileyerek köyden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Jandarma, Öğrencilere Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement