Karabük Tso'nun Yeni Meclis Üyeleri Seçildi - Son Dakika
Yerel

Karabük Tso'nun Yeni Meclis Üyeleri Seçildi

Karabük Tso\'nun Yeni Meclis Üyeleri Seçildi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KTSO) bugün yapılan meslek gruplarından 23 yeni meclis üyesi seçildi.

01.06.2013 21:54

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KTSO) bugün yapılan meslek gruplarından 23 yeni meclis üyesi seçildi. Seçimlerle görev başına gelen 23 meclis üyesi ile KTSO'nun yaş ortalaması ise 35 oldu.

Bugün sabah teşhir salonunda yapılan seçimlerde 10 meslek grubunda 23 meclis üyesini seçmek için üyeler 3 sandıkta oy kullandı. Seçimlerde 487 üye oy kullanırken 5 oy geçersiz sayıldı. Oyların sayılması sonrasında 10 meslek gurubunda yapılan seçimler sonucu Meclis Üyelikleri şu isimlerden oluştu: 1.grup Tuncay Özcan, Levent Biçer, 2. grup Ertuğrul Gazi Yıldız, Fatih Çapraz, 3.grup Vural Çelik, Timurçin Saylar, 4.grup Hüsnü Salih Yılmaz, Adnan Çebi ve Yılmaz Ersöz, 5.grup Osman Sürmen, Erol Karadeniz ve Uğur Çalışkan, 6.grup Selçuk Ergin,Mehmet Yeşiloğlu, 7. grup Sezgin Dıravacı,Hakan Şentürk, 8.grup Savaş Şenay,Ömer Yeğin, 9. grup Sedat Namal, Ziya Ünsal ve Seyfettin Başkaya, 10. grup Sebati Keskin ve İlhan Özçelik."

Bugün gerçekleşen meslek grup üyeleri seçimlerinin ardından 8 Haziran Cumartesi günü seçilen meclis üyeleri en yaşlı üye başkanlığında toplanarak yönetim kurulu ve meclis başkanını belirleyecekler.

(YE_

01.06.2013 21: 45: 39

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük Tso'nun Yeni Meclis Üyeleri Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement