Karadeniz Bölge Komutanı Enç'ten Ereğli Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karadeniz Bölge Komutanı Enç'ten Ereğli Tso'ya Ziyaret

Karadeniz Bölge Komutanı Enç\'ten Ereğli Tso\'ya Ziyaret

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kdz.

15.08.2013 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker'i ziyaret etti.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Dnz. Kıd. Albay Yalçın Enç, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Dnz. Kıd. Albay Enç, Ereğli TSO yönetiminin göreve yeni seçildiğinde kendilerini ziyaret ettiğini, bu günde kendilerinin iade-i ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Tetiker konuşmasında şunları söyledi; "Biz göreve seçildiğimizde komutanımızı ziyaret etmiştik. Sağ olsun onlarda bu gün bize iade-i ziyarette bulundular. Bu insanların bir birilerini tamamlamasıdır. Yaşadığımız ülke aynı, paylaştığımız her şey müşterek paylaşım. Ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarette TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker'in yanı sıra TSO Başkanvekili Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İnceoğlu ve TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı'da yer aldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadeniz Bölge Komutanı Enç'ten Ereğli Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement