Kars AK Parti İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Kars AK Parti İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

Kars AK Parti İl Başkanlığı\'nda Bayramlaşma

Kars AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda Kurban bayramı dolayısıyla partililer bir araya gelerek bayramı kutldılar.

17.10.2013 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda Kurban bayramı dolayısıyla partililer bir araya gelerek bayramı kutldılar.

AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, dini bayramlardan mübarek Kurban Bayramı'nı hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, sevginin pekiştiği, kırgınlıkların, dargınlıkların, küskünlüklerin ortadan kalktığı kutsal günlerden olduğunu ifade eden Erdoğdu; "Bizlerde bugünlerin anlamına layık bir şekilde her zaman hareket edeceğiz. Gönül ister ki bu kırgınlıklar, dargınlıklar sadece bayramlarda ortadan kalkmasın, sevgiler, saygılar sadece bayramlarda artmasın her günümüz bayrammış gibi olsun istiyoruz. Eğer böyle davranır ve bu şekilde hareket edersek emin olunuz ki toplumda hiçbir dargınlık, kırgınlık ve küskünlük olmaz. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

Daha sonra söz alan AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars'ta belediyecilik anlamında çok iyi şeyler yaptıklarını, yapılan çalışmalara vatandaşlarında sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Başkan Nevzat Bozkuş; "Kars'ta yaşanan gelişmeler herkesi memnun ediyor. Burada AK Parti ailesi olarak yapılan çalışmların haklı gururunu yaşıyoruz. Kars, sadece Türkiye'de değil, dünyadaki en güzel şehirlerden bir tanesidir. Her tür etnik yapı ve inanış var ve insanlarımız birbiriyle o sıcak, mutluluğu ve zenginliği en güzel şekilde paylaşan bir şehirdir. İstiyoruz ki hep böyle olsun. Şehrimiz; ülkemize örnek olsun. Bu manada dostluğumuzun, kardeşliğimizin, samimiyetimizin, ilişkilerimizin en üst safhada yaşanması gereken bir bayram olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından partililer birbirleriyle kucaklaşarak bayramlaştı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, AK Parti eski Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, Sarıkamış Belediye Başkanı ilhan Özbilen, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, Akyaka Belediye Başkanı Nevzat Deniz, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars AK Parti İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement