Korkuteli Kaymakamı Karahan, Okul Ziyaretinde - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Kaymakamı Karahan, Okul Ziyaretinde

Korkuteli Kaymakamı Karahan, Okul Ziyaretinde

Antalya'nın Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikteki Yelten Dallar İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

29.05.2014 11:49  Güncelleme: 11:50

Antalya'nın Korkuteli İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikteki Yelten Dallar İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, hayırsever Galip Kaya tarafından bakım ve onarım yaptırılan okulda çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Karahan ilk olarak sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Çocukların geleceğin teminatlı olduklarını belirten Kaymakamı Karahan, "Hiçbir başarıyı yeterli görmüyoruz. Çocuklarımızın daha çok başarılı olmaları için elimizden gelen çabayı serf etmek zorundayız. Okulumuzu idarecisi, öğrencisi ve velileri ile bir bütün olarak düşünüyorum" dedi.

Çocukların en iyi eğitimi alabilmeleri için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini kaydeden Kaymakamı Karahan, "Kaymakamlık olarak, çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel mirasın iyi bir eğitim olduğunu bilinci ile geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi için her türlü desteği sağlıyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Kaymakamı Karahan, Okul Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement