KAYSO'nun 'Nihat Ağabeyi' emekli oluyor - Son Dakika
Yerel

KAYSO'nun 'Nihat Ağabeyi' emekli oluyor

KAYSO\'nun \'Nihat Ağabeyi\' emekli oluyor

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Genel Sekreteri Nihat Molu, uzun zamandır yürüttüğü görevine emekliye ayrılacak olması nedeni ile veda ediyor.

29.12.2021 12:07  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Genel Sekreteri Nihat Molu, uzun zamandır yürüttüğü görevine emekliye ayrılacak olması nedeni ile veda ediyor.

2005 yılından bu yana görev yapan ve 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrılacak olan Genel Sekreter Molu için KAYSO Aralık Ayı Meclis Toplantısında veda töreni düzenlendi. Nihat Molu'nun uzun yıllar görevini layıkı ile yürüttüğünü belirten KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Genel Sekreterimiz görevde bulunduğu sürece sorumluluklarını fazlası ile yerine getirdi. Biz kendisinden memnunuz. Bu güne kadar Kayseri Sanayi Odası'nı en iyi şekilde temsil etti. Odamızın ve üyelerimizin çıkarlarını en iyi şekilde koruduğu inancındayız. Verdiği hizmetlerden ve katkılardan ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonradaki yaşamında da tüm sevdikleri ile birlikte huzur içerisinde sağlıklı ve sıhhatli bir yaşam diliyorum" dedi.

TOBB çatısı altında Kayseri Sanayi Odası'nda çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Molu ise, "2005 yılından beri bu camiada bulunmaktan ve hizmet etmiş olmaktan son derece mutluyum. Görev sürem boyunca birlikte çalışmaktan onur duyduğum başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, meclis, meslek komitesi, disiplin kurulu ve yüksek istişare kurulu üyelerimize, tüm sanayicilerimize, TOBB ailesine, meslektaşlarıma, kurum ve kuruluşlarımızın değerli yöneticilerine, basın mensuplarımıza, danışmanlarımıza ve tüm mesai arkadaşlarıma vermiş oldukları destekler ve iş birlikleri için teşekkür ederim. Sizlerin gönlünde bir hoş seda bırakabildiysem ne mutlu bana " dedi.

Konuşmaların ardından Genel Sekreterimiz Nihat Molu'ya Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Büyüksimitci ve Meclis Başkanımız Abidin Özkaya tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KAYSO'nun 'Nihat Ağabeyi' emekli oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement