Kemalpaşa, Ata'sını Saygıyla Andı - Son Dakika
Yerel

Kemalpaşa, Ata'sını Saygıyla Andı

Kemalpaşa, Ata\'sını Saygıyla Andı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 74.yıl dönümü, İzmir Kemalpaşa'da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

10.11.2012 11:46

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü, İzmir Kemalpaşa'da düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Törenlere Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Özgür Özgü, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Başsavcısı Hidayet Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir, diğer kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, siren eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Belediye Mesire Yeri Atatürk Salonu'nda devam eden törenlerde, Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini anlatan şiirler ve oratoryo gösterisi sunuldu. Ümran Baradan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo büyük ilgiyle izlendi. Atatürk'ün sevdiği şarkılar, öğrenciler tarafından seslendirildi. Program, Atatürk konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemalpaşa, Ata'sını Saygıyla Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement