Kırıkkale'de Kadınlar, Şiddeti Görmeyen Gözler İçin Mum Yaktılar - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Kadınlar, Şiddeti Görmeyen Gözler İçin Mum Yaktılar

Kırıkkale\'de Kadınlar, Şiddeti Görmeyen Gözler İçin Mum Yaktılar

Kırıkkale'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü ile ilgili etkinlik düzenlendi.

25.11.2012 18:09

Kırıkkale'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü ile ilgili etkinlik düzenlendi.

KESK Kırıkkale Şubeler Platformu Kadın Kolları adına Eğitim-Sen Şube sekreteri Ayşe Avcı ve beraberindeki bir grup kadın Cumhuriyet meydanında toplanarak basın açıklamasında bulundu. Şube Sekreteri Avcı burada yaptığı açıklamada, 25 Kasım gününün bir utanç ve insanlık ayıbının yıl dönümü günü olduğunu söyledi.

Ayşe Avcı, "Şiddetin karanlığına ışık olmak için alanlardayız. 25 Kasım tarihi, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve kadınlar arasında birlik, mücadele ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla çeşitli etkinliklere sahne olmaktadır. Şiddete maruz kalan kadınlar, ekonomik güvenceden yoksun olması nedeniyle yaşadıkları şiddet karşısında susmaya mecbur kalıyorlar" açıklmasında bulundu.

Daha sonra sendika görevlileri ve üyeleri tarafından Cumhuriyet meydanında mum yakarak, şiddeti göremeyen gözler aydınlık oluşturduklarını belirttiler. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Kadınlar, Şiddeti Görmeyen Gözler İçin Mum Yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement