- Kırklareli'nde depremzedelere gönül köprüsü
Depremzedeler için 7'den 70'e herkes yardıma koşuyor
KIRKLARELİ - Kahramanmaraş'ta dün 9 saat arayla meydana gelen 2 ayrı şiddetli depremin ardından Kırklarelili vatandaşlar adeta gönül köprüsü oluşturdu. 7'den 70'e herkes depremzedeler için oluşturulan yarım kampanyası için hazırladıkları malzemeleri zabıta müdürlüğüne getiriyor.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde önceki gece saatlerinde 7,7, dün gündüz saatlerinde Elbistan ilçesinde ise 7,6 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırklareli'nde de vatandaşlar deprem bölgeleri için başlatılan yardım kampanyaları için hazırladıkları malzemeleri belediye zabıta müdürlüğüne getiriyor.
Yoğun ilgi gösterilen yardım kampanyasında Isıtıcılar, Battaniye, Giysi, Mont, Bot, Çocuk bezi ve giysileri tek tek kontrol edilip tırlara yerleştiriliyor.
Öte yandan çalışmalara 7'den 70'e pek çok vatandaşın katıldığı görüntüleniyor.
Tırlara yüklenen insani yardım paketleri, deprem bölgelerine gönderiliyor.
Son Dakika › Yerel › Kırklareli'nde depremzedelere gönül köprüsü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.