Kırkpınar'da Kürsü Yapan Güreşçiler Yücel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kırkpınar'da Kürsü Yapan Güreşçiler Yücel'i Ziyaret Etti

Kırkpınar\'da Kürsü Yapan Güreşçiler Yücel\'i Ziyaret Etti

Kırkpınar yağlı güreşlerinde derece elde eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu güreşçiler ile antrenörler kulüp başkanı İslam Yücel’i ziyaret etti.

11.08.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkpınar yağlı güreşlerinde derece elde eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu güreşçiler ile antrenörler kulüp başkanı İslam Yücel'i ziyaret etti.

Tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde beş derece elde eden güreşçiler ve antrenörleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu oyuncular, Kulüp Başkanı İsmail Yücel'e ziyaret gerçekleştirdi.

Kağıtsporlu oyuncular 654. tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde iki ikincilik, üç üçüncülük olmak üzere toplam beş derece kazandı. Orta küçük boyda ikinci olan Abdulrefik Öner, büyük orta boyunda ikinci olan Rıfat Poyraz, tozkoparan boyunda üçüncü olan Ogün Erdöl, Deste küçük boyda üçüncü olan Erdal Duman, Baş altı boyunda üçüncü olan Nedim Gürel Kulüp Başkanı İslam Yücel'e hedeflerini ve sorunlarını anlattılar.

Kocaeli'de de çok önemli pehlivanların yetiştiğini belirten Kulüp Başkanı İsmail Yücel, "Yaratan'a teslim olmuş, elinden gelen gayreti gösterip sonrasını Allah'a havale edenlerin, rakibine saygılı, onu küçük görmeyenlerin, yüksek ahlak sahibi pehlivanların meydanıdır er meydanı. Ata sporumuzla, fethettiği her karış toprağa adalet götüren, adalet uğruna, serden geçen, sözden geçmeyen, zalime karşı mazluma kol kanat geren ecdadımızın kahramanlığını, yiğitliğini ata sporumuz yağlı güreşle yaşatıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkpınar'da Kürsü Yapan Güreşçiler Yücel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement