Konfeksiyon Makineleri Fuarı - Son Dakika
Yerel

Konfeksiyon Makineleri Fuarı

"23.Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı", 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

22.02.2012 12:00

"23. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı", 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuar, geçtiğimiz yıl 16,2 milyar dolar ihracat ile en fazla ihracat gerçekleştiren üçüncü sektör konumunda olan hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün yeni hedef kitlelere ulaşması açısından önemli bir pazarlama platformu niteliği taşıyor.

Katılımcı firma sayısı, sergilenen makine çeşitliliği ve sergileme alanı bakımından Avrupa, Afrika, Arap Yarımadası, Kafkasya, Rusya ve Ukrayna Bölgelerinde gerçekleşen fuarların "en büyüğü" olan fuar, ziyaretçilere dünya çapında üretilen makineleri bir arada görme imkanı sağlayacak.

Fuar kapsamında konfeksiyon dikiş makineleri, nakış makineleri, kapitone, yatak, yorgan makineleri, kesim makineleri, ütü makine ve presleri, lazer kesim makineleri, dijital baskı makineleri ve malzemeleri, katlama ve paketleme makineleri, temizleme makineleri, kalite kontrol cihazları, metraj ölçüm makineleri, depolama ve askı sistemleri, etiketleme ve desen baskı sistemleri, dikiş ve nakış iplikleri, konfeksiyon yan sanayi ve aksesuarları ve makine yan sanayinin ürün ve hizmetleri de ziyaretçilerle buluşturulacak.

2 yılda bir gerçekleştirilen fuara 2010 yılında 29 ülkeden 372 firma ve firma temsilciliği ile Türkiye dahil 42 ülkeden 36 bin 772 profesyonel ziyaretçi katılmıştı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konfeksiyon Makineleri Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement