Köşger'e Müsiad Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Köşger'e Müsiad Ziyareti

Köşger\'e Müsiad Ziyareti

Sinop'ta teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yönetimi Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti.

03.07.2013 15:58

Sinop'ta teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yönetimi Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti.

Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile görüşen Vali Köşger, MÜSİAD üyeleri ile uzun süre sohbet etti. Ziyaret sırasında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri ve Sinop Valiliği Yatırım Danışması Hayati Yaşar da hazır bulundu. Sanayici ve iş adamlarının sorunları, Sinop'ta istihdama yönelik atılacak adımlar ile yıllardır göç veren Sinop'ta göçü geri çevirme noktasında yapılması gerekenlerin de masaya yatırıldığı sohbet sırasında konuşan Vali Köşger, Sinoplu iş adamlarında Sinop'u ayağa kaldıracak dinamizm ve heyecanı gördüğünü söyledi.

MÜSİAD'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Köşger, " Türkiye'de çok dinamik bir iş adamı gücümüz var. Ülkelerin kaynakları içerisinde en önemlisi 'beşeri kapital' dediğimiz insan kaynağı, insan sermayesi. Bunların içerisinde de en önemlisi müteşebbis sınıf. Yani bir ülkenin girişimci sınıfı ne kadar dinamikse, ne kadar cesursa, ne kadar kabiliyetli ve yetenekliyse, o ülke dünya skalasında kendisine ona paralel bir yer ediniyor. Türkiye'nin de bu manada çok önemli, çok dinamik, çok kabiliyetli, onunda ötesinde çok cesur bir müteşebbis bir insan gücü var. Ben MÜSİAD üyelerimizin hepsinde de bunu gördüm. Müteşebbis, ülkesini seven, ülkesine yatırım yapmak isteyen ve ülkesinin refahına, kalkınmasına, aynı zamanda kendilerinin de kalkınmasına katkı yapmak isteyen çok dinamizm bir grupla müşerref oldum. Hepsine teşekkür ediyorum. İş hayatlarında başarılar, helal ve bol kazançlar diliyorum. Uluslar arası arenada da yapacakları çalışmalar noktasında da başarılar diliyorum. Allah Muvaffak etsin" dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köşger'e Müsiad Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement