Köylerde Güvenlik Kameraları Yaygınlaşıyor - Son Dakika
Yerel

Köylerde Güvenlik Kameraları Yaygınlaşıyor

Köylerde Güvenlik Kameraları Yaygınlaşıyor

Çekerek İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Güler, ilçeye bağlı köy ve beldelere güvenlik kamerası yerleştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

16.09.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekerek İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Güler, ilçeye bağlı köy ve beldelere güvenlik kamerası yerleştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Güler, Çekerek Belediyesi Şato Sosyal Tesislerinde muhtarlarla bir araya gelerek, güvenlik kameralarının önemini anlattı.

Köylerine güvenlik kameralara taktıran muhtarlara teşekkür eden Güler, şöyle devam etti:

"Göreve yeni başlayan muhtarlarımıza güvenlik kamerasının önemini anlatan seminerler verdik. Muhtarlarımız büyük bir gayretle harekete geçtiler. Özellikle Özükavak beldesi ile  Bayındırgüyük, Elemin, Kalederesi, Çayırözü, Fuadiye, Körpınar, Alıçlı, Koyunculu, Tipideresi köylerindeki muhtarlarımız bu konuda öncülük ederek, güvenlik kamerası sistemlerini taktırdılar. Bu nedenle Çekerek ilçemizde başlatılan bu çalışmanın daha da genişleyerek, tüm köylerimizde tamamlanmasını arzu etmekteyiz. Diğer köy muhtarlarının da aynı şekilde hareket ederek, bu konuya ağırlık verip güvenlik kamera sistemi taktıracaklarına eminim."

Güler, Gökdere köyünde bir ailenin düğün hazırlığı için biriktirdiği toplam 15 bin lira değerinde altının çalındığını, hırsızların Alıçlı köyündeki güvenlik kameraları sayesinde tespit edilerek yakalandığını anlattı.

Programda, güvenlik kamerası taktıran köy ve belde muhtarlarına plaketi verildi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köylerde Güvenlik Kameraları Yaygınlaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement