Ksmmmo Başkanı Suat Özsoy'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Ksmmmo Başkanı Suat Özsoy'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ksmmmo Başkanı Suat Özsoy\'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy’un Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

07.03.2014 16:05

kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy'un Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, "Kayseri Mali Müşavirler Odası olarak, kadın hakları konusunda son derece duyarlıyız. Bu nedenle görev yaptığımız dönemde, Odamız tarihinde bir ilke imza atarak kadın meslektaşlarımızın kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için Kadın Çalışma Komisyonu'nu kurduk. Ülkemizde her geçen gün, her platformda kadın unsuru ve etkisi artmaktadır. Bizler de meslek kuruluşları olarak buna destek vermeliyiz. Kadınlar toplumun en önemli birimi olan hem ailenin temel direğidir, hem de bütün toplumu dünyaya getiren, yetiştiren en önemli değerlerdir. Bu kapsamda, Dünya Kadınlar Günü gibi günlerin kutlanması ve böyle günlerde kadınlarımızın, kadın meslek mensuplarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, taleplerinin dinlenmesi son derece önem arz etmektedir. Hem içinde bulunduğumuz Muhasebe Haftası, hem de Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle tüm kadın meslektaşlarımızın ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ksmmmo Başkanı Suat Özsoy'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement