Kütahya'da, sahte olduğu iddia edilen 14 adet 100 dolar ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, polis ekiplerinin durumundan şüphelendiği A.B'nin üzerindeki 100 doların sahte olduğu belirlendi. A.B'nin, parayı aldığını söylediği A.Ö'nün üzerinde ise 13 adet sahte dolar bulundu.
Paralar muhafazaya alınırken, A.B. ve A.Ö. ile bu kişilerle ilgisi bulunduğu iddia edilen S.A. ve V.Y, polis tarafından gözaltına alındı.
-"Kumar oynama ve kumara yer temini" iddiası
Kütahya'da, kumar oynadığı ve kumara yer temin ettiği iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı, 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, kumara yer temin ettiği öne sürülen kahvehane sahibi N.T. ile kumar oynadığı iddia edilen V.U, M.A, M.Y. ve Ş.E. hakkında Kabahatler Kanunu gereğince yasal işlem yaptı.
Ekipler, başka bir kahvehanede, işletmeci A.B. ile kumar oynadığı ileri sürülen A.Y. ve M.A'yı gözaltına aldı.
- KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Kütahya'da Asayiş -Sahte Döviz Ele Geçirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.