
Kütahya'da imam hatip liseleri arasında gerçekleştirilen 'hutbe yarışması'nda, Kütahya Evliya Çelebi İmam Hatip Lisesi'nin 12. sınıf öğrencisi İsmail Kartal il birincisi oldu.
9 İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katıldığı yarışmada 'Kutlu Doğum' isimli hutbesi ile birincilik elde eden Kartal, kendisinin birincilik kürsüsüne çıkmasına sebep olan öğretmenlerine teşekkür etti.
Evliya Çelebi İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Asan ve Müdür Yardımcısı Osman Kaynar, İsmail Kartal'ı yarışmada birincilik elde etmesinden dolayı tebrik ettiler.
Müdür Asan, okul olarak bu yıl ezan okuma yarışmasında il dürdüncüsü, hadis yarışmasında il birincisi ve Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında da ikincilik elde ettiklerini dile getirdi.(EFE) - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Kütahya Evliya Çelebi İmam Hatip Lisesi, 'Hutbe Yarışması'nda İl Birincisi Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.