Lapseki Belediye Başkanı Ekim Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Lapseki Belediye Başkanı Ekim Açıklaması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Şekerkaya mevkisinde yeni yapılan halk plajının boğaz köprüsü manzaralı olacağını söyledi.

Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Şekerkaya mevkisinde yeni yapılan halk plajının boğaz köprüsü manzaralı olacağını söyledi.

Ekim, yaptığı açıklamada, Şekerkaya mevkisindeki kovalık ve bataklık olan alanı kuruttuklarını belirterek, burayı halk plajı olarak vatandaşın hizmetine açacaklarını bildirdi.

Yapılacak boğaz köprüsünün de bu alana yakın olacağını dile getiren Ekim, şunları kaydetti:

"Bölgeden geçeceğini düşünürsek, yeni yaptığımız halk plajı boğaz köprüsü manzaralı olacak. Bu bölgede ilk olarak kıyı kenar çalışması yaptık. Bu çalışmalar neticesinde deniz kumunun bittiği ve tarımsal toprağın başladığı alana kadar burada deniz kenarında çalışma yaptık ve temizledik. Dalyan Mahallesi'ndeki plajın kumundan bu aladaki kum daha güzel. Lapseki ve dışarıdan yaz tatilini geçirmek için gelen vatandaşlarımız yeni bir plaja sahip oluyorlar."

Muhabir: Ercan Özçetin/Fikriye Susam Uyar

Yayıncı: Zafer Akpınar - ÇANAKKALE

Kaynak: AA