Malkara Jandarma Trafik'ten Öğrencilere Seminer - Son Dakika
Yerel

Malkara Jandarma Trafik'ten Öğrencilere Seminer

Malkara Jandarma Trafik\'ten Öğrencilere Seminer

Tekirdağ Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Timleri, ’İyi Dersler Şoför Amca’ projesi kapsamında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Sağlamtaş İlkokulu’nda seminer düzenledi.

24.03.2016 10:31

Tekirdağ Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Trafik Timleri, 'İyi Dersler Şoför Amca' projesi kapsamında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Sağlamtaş İlkokulu'nda seminer düzenledi.

Görev ve sorumluluk alanlarında rutin trafik denetimlerinin yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Timleri aracılığıyla ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik bilincini oluşturmak amacıyla trafik eğitimleri veriyor. Bu kapsamda görevli ekipler, Malkara ilçesindeki sorumluluk alanında bulunan Sağlamtaş İlkokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Eğitimlerde öğrencilere trafik kurallarının önemi vurgulandı.

Jandarma ekipleri, öğrencilerden her zaman trafik kurallarına uymalarını, araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, yürürken mutlaka yaya yolunu tercih etmelerini, trafik ışık ve levhalarına mutlaka uymalarını istedi.

Trafik Timinde görevli Başçavuş Erol Güdek ve Uzman Çavuş Recep Öksüz, öğrencilere kendilerini dinledikleri için teşekkür ederek, seminer bitiminde hatıra fotoğrafı çektirdi. Trafik güvenliği ile ilgili öğrencilerde farkındalık oluşturulması amaçlanan eğitimlerin devam edeceği belirtildi. Öğrencilere ayrıca trafik kurallarıyla ilgili uyarıcı broşürler dağıtıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Jandarma Trafik'ten Öğrencilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement