Manavgat Başarı Eğitim Vakfı'nın Alman Ziyaretçileri - Son Dakika
Yerel

Manavgat Başarı Eğitim Vakfı'nın Alman Ziyaretçileri

Manavgat'a yüksek öğretim düzeyinde okul kazandırmak amacıyla kurulan Manavgat Başarı Eğitim Vakfı, Almanya merkezli Internationaler Bund Vakfı ile işbirliğine hazırlanıyor.

14.02.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'a yüksek öğretim düzeyinde okul kazandırmak amacıyla kurulan Manavgat Başarı Eğitim Vakfı, Almanya merkezli Internationaler Bund Vakfı ile işbirliğine hazırlanıyor.

Manavgat Başarı Eğitim Vakfı Başkanı Akif İnci, Başkan Yardımcısı Behçet Elbistanlıoğlu, Mütevelli Heyeti üyesi Numan Gödek, Internationaler Bund Proje Koordinatörleri Klaus Dieter Stümpfel, Vakıf yöneticisi Simone Puchta ve Türkiye Genel Müdürü Tarık Bitlis, Manavgat'ta biraraya geldi.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Manavgat Başarı Eğitim Vakfı Başkanı Akif İnci, yaklaşık altı aydır vakıf ile görüşmeler yaptıklarını belirterek

"Almanya'da başlayan ilk görüşmeden sonra, İstanbul'da bir araya geldik. Bugün Manavgat'ta neler yapılacağını ve detayları görüştük. Uluslararası çalışmalarda bulunan Bund Vakfı ile sadece eğitim alanında değil sağlık alanında da yapılacak işbirlikleri konusunu ele aldık" dedi.

Vakıf yetkilileriyle yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten İnci, kısa süre içinde işbirliği protokolü imzalayabileceklerini söyledi.

Her iki vakfın yetkilileri daha sonra Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'u makamında ziyaret ettiler. Internationaler Bund Proje Koordinatörü Klaus Dieter Stümpfel, 1949 yılında kurulan vakfın, Almanya'da eğitim alanında çalışmalar yapan en büyük kuruluşlardan biri olduğunu söyledi.

Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy da, beldeye yapılacak her yatırımın, özellikle de eğitim ve sağlık yatırımlarının kendileri için önemli ve değerli olduğunu ifade etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat Başarı Eğitim Vakfı'nın Alman Ziyaretçileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement