Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56. Yaşını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56. Yaşını Kutladı

Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56. Yaşını Kutladı

Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56.yıldönümünü cemiyet binasında pasta keserek kutladı.

10.04.2013 16:48  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56. yıldönümünü cemiyet binasında pasta keserek kutladı.

Cemiyette yapılan kutlamaya Manisa Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve basın mensupları katıldı.

Cemiyetin 56. yılının kutlanmasından duyduğu memnuniyeti belirten Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, "Bu kutlama geleneğini yaşatanlar sizlersiniz. Sizler şuana kadar toplumun aynası oldunuz. Hepimizin yaşamında basının özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Tabi benim çalıştığım dönem içerisinde basının her alanda desteğini gördüm. Arkadaşlarımızın çok zor şarlarda bile görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını gördük. Basın mensuplarımız böyle gayretli çalışmasaydı tahmin ediyorum Manisa'da her şey daha yavaş işlerdi. Tarihin eski olması o yerin saygınlığını ifade ediyor. Bazı yerlerde birden fazla cemiyetin olduğunu görüyorum. İlimizde tek bir tane olması Manisa basınının birlik beraberlik içinde olduğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

Bu mesleği yaptığından dolayı şeref duyduğunu ifade eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, "Bu gün 56.yılımızı kutluyoruz. Manisa yerel ve ulusal basının birlik beraberlik içinde çalıştığı ender illerden biri. Herkes görevinin başında olabildiğince kimseye zarar vermeden görevini yapmaktadır. Gazetecilik çok zor bir iş.

Basın mensuplarımızda olabildiğince bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar" dedi.

Ertuğrul Aytaç, konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın cemiyetin 56. yıldönümü dolayısıyla gönderdiği mesajı gelen misafirlere okudu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Gazeteciler Cemiyeti 56. Yaşını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement