Mardin Eso Birlik Başkanı Gazan'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Mardin Eso Birlik Başkanı Gazan'dan Bilgilendirme Toplantısı

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Gazan, 2011 yılında gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

02.01.2012 17:27

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Gazan, 2011 yılında gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Gazan yaptığı açıklamada, göreve geldikleri 20 ay içerisinde birçok etkinlik ve proje uyguladıklarını belirterek, birlik olarak üstlendikleri misyon ve ürettikleri hizmetin kalitesi ile esnafa layık olmaya devam edeceklerini söyledi.

Düzenledikleri girişimcilik eğitimleri ile sınavsız ustalık ve esnaflık belgeleri vererek iş kurmak isteyen gençlere yardımcı olduklarını ifade eden Gazan, şunları kaydetti:

"49 yıllığına tahsis ettiğimiz bir arsayı birliğimize hizmet ve eğitim binası olarak inşa edeceğiz. Bu binada tüm odaları tek çatı altında toplayacağız. Birlik olarak yıl boyunca birçok bilgilendirme, eğitim semineri, toplantı ve törenler gerçekleştirdik. Üyelerimizin yararına sağlık kurumları ve bankalarla protokoller imzaladık. Tüm bu çalışmaları bu yıl da gerçekleştirmeyi düşünüyoruz."

- MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin Eso Birlik Başkanı Gazan'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement