Mardin İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Mardin İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Mardin İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

İl Koordinasyon Kurulu'nun 3. dönem toplantısı yapıldı

30.07.2013 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu'nun 3. dönem toplantısı yapıldı.

2013 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Dr. Ahmet Cengiz Başkanlığında Valilik Nişli toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vali Cengiz toplantıda yaptığı konuşmada, Mardin'nin sosyo-ekonomik gelişmişlik sıralamasında 74. sırada olmaması gerektiğini belirterek  " İlimizi her yönüyle daha üst sıralarda görmek istiyorsak daha fazla çalışacağız. Sadece maddi yatırımlarla değil gönül yatırımlarıyla da ilgilenmeliyiz. Vatandaşımızın isteklerini süratle sonuçlandırmalıyız" dedi.

Analitik, akademik ve sistematik çalışmanın gerekliliğine vurgu yapan  Cengiz kurum yetkililerinden bilgi alarak koordinasyon gerektiren konuların çözümünü bizzat takip edeceğini ifade etti.?

Ekmek israfının önlenmesi ile ilgili çalışmalar, elektrik kesintileri ve salınımları, Ilısu Baraj İnşaatı yatırımı, Organize Sanayi Bölgesinin enerji sıkıntısının giderilmesi ve karayolları ile ilgili konuların görüşüldüğü  toplantıya Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, Vali Yardımcıları, kaymakamlar, yatırımcı kurum ve kuruluşların İl ve Bölge Müdürleri ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement