Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Anneler Günü'nü kutladı - Son Dakika
Yerel

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Anneler Günü'nü kutladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Anneler Günü\'nü kutladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında annelerin önemine vurgu yaparak, gelecek nesillere yön verecek sağduyulu ve topluma yararlı bireylerin yetiştirilmesinde annelerin rolünü vurguladı.

11.05.2024 15:12  Güncelleme: 15:15

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Annelerin, yetiştirdiği sağduyulu ve topluma yararlı bireyler gelecek nesillere yön verecektir" dedi.

Başkan Ünlü Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Emekleriyle hayatımıza anlam katan, yaşımız kaç olursa olsun güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimiz Onlar sadece ailesini değil, bütün toplumu sevgiyle yoğuran, özveriyle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır. Annelerin, yetiştirdiği sağduyulu ve topluma yararlı bireyler gelecek nesillere yön verecektir. Bu duygularla geleceğe umutla bakmamızı sağlayan annelerimizin, anne adaylarımızın ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi rahmetle anıyorum." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Anneler Günü'nü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement