Medaş'ta Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Medaş'ta Resim Sergisi

Medaş\'ta Resim Sergisi

Konya'da, 'Çağdaş Türk Resminde Figür' temalı resim sergisi açıldı.

28.08.2013 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, 'Çağdaş Türk Resminde Figür' temalı resim sergisi açıldı.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Sanat Galerisinin ev sahipliğini yaptığı, 'Çağdaş Türk Resminde Figür' temalı serginin açılışına Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan ile MEDAŞ yöneticileri ve sanatseverler katıldı.

Açılış töreninde konuşan MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat, geçen yıl Aralık ayında bir sergi ile açılışını yaptıkları sanat galerisinde yeni bir sergiye ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Sergi hakkında da bilgi veren Murat, "Sosyal sorumluluk projelerimizin önemli bir halkası olan sanat galerimiz de, açılışını yapacağımız sergide çağdaş resmin önde gelen sanatçılarının figür ağırlıklı eserlerini sergileyerek, siz sanatseverlere bir kesit sunmayı amaçladık. MEDAŞ Sanat Galerisinin planlanan yeni sergi ve etkinlikler ile her geçen gün artan sayıda sanatçının, sanatsever halkımız ile buluşma mekanı olmaya devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından resim sergisinin açılış kurdelesini Konya protokolü birlikte keserek resimleri inceledi. Türk resim sanatında figürü farklı üslup ve sanat anlayışlarıyla yorumlayan 24 sanatçı 40 eseriyle sergide yer alıyor.

Merkez Selçuklu ilçesi Babalık Mahallesindeki MEDAŞ İşletme Binasında yer alan galerideki serginin 5 Ekim tarihine kadar 11.00-19.00 saatleri arasında gezilebileceği bildirildi. Teknolojik şirket olma yolunda ilerleyen MEDAŞ'ın gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projeleriyle ilklere imza atmaya devam edeceği kaydedildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medaş'ta Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement