Mersin'de Zabıta Haftası Etkinlikleri Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Zabıta Haftası Etkinlikleri Kutlandı

Mersin\'de Zabıta Haftası Etkinlikleri Kutlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'ne bağlı personel, Başkanvekili Erol Ertan'ı makamında ziyaret etti.

06.09.2013 15:23  Güncelleme: 15:50

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'ne bağlı personel, Başkanvekili Erol Ertan'ı makamında ziyaret etti.

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker, ziyaretteki konuşmasında, zabıta personelinin çok zor şartlar altında görev yaptığını söyledi.

Belediyelerin kolluk kuvveti olarak da adlandırılan zabıtaların, özlük haklarında da gerekli iyileştirmenin yapılmasını arzu ettiklerini dile getiren Asker, "Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekibi olarak, özellikle son 1,5 yıldır kentimizde yapılan uygulamalarla zabıtanın ağırlığını hissettirmeye başladık. Kalifiye personel sayısını arttıramıyor olmamızın nedeni de personel giderlerinin üst sınırında bulunuyor olmamızdan kaynaklanmaktadır. Bu süreçte Başkanlık makamının bizlere vermiş olduğu destek için de teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutlayan Başkanvekili Erol Ertan da tüm personelin olduğu gibi zabıtaların da her zaman yanında olduklarını belirterek, zor şartlar altında görev yapan zabıtaların yaşadıkları zorlukları en aza indirmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ahmet Özyurt ise Zabıta Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkla kucaklaşacaklarını vurguladı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Zabıta Haftası Etkinlikleri Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement