Mesut Özakcan Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Mesut Özakcan Aday Adaylığını Açıkladı

Mesut Özakcan Aday Adaylığını Açıkladı

CHP 22.Dönem Milletvekili Mesut Özakcan Efeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

25.07.2013 20:21

CHP 22. Dönem Milletvekili Mesut Özakcan Efeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığını düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Özakcan'ın CHP İl binasında düzenlediği basın toplantısına CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Süleyman Bülbül,CHP geçmiş dönem milletvekili adayı Ferda Çağlar Erkut, CHP Merkez İlçe Başkanı Bayram İnci ve partililer katıldı.

Siyaset ve siyasi partilerin topluma ve ülkeye hizmet etmenin bir aracı olduğunu kaydeden CHP Efeler Belediye Başkan aday adayı Mesut Özakcan, "Ben siyasete kişisel amaçlarla bir yere geleyim, il başkanı, milletvekili, belediye başkanı olayım diye yapmadım. CHP'nin, ülkemizin, milletimizin huzuru ve mutluluğu için iktidar olmasına inandığım için bu mücadelenin bir ucundan bende tutayım, bir kenarından bende omuz vermek istedim. Partimizin her kademesinde 2'şer, 3'er yıl çalıştım.Gün oldu mahallemden delege seçilemedim. Gün oldu il başkanı seçildim.Gün oldu milletvekili oldum. Siyasetin kişisel olarak önümüze ne zaman ne çıkaracağı bilinmiyor. Ama önümüze çıkmasını istediğimiz en önemli,en büyük hedef CHP'nin hem yerelde, hem genelde iktidar olmasıdır."dedi.

Demokrasinin insan onuruna,huzur ve mutluluğuna en yaraşır yönetim şekli olduğunu ifade eden Özakcan şunları söyledi: "Yıllardır ülkemiz demokrasi özürlü iktidarlar tarafından yönetiliyor. Sayın Başbakan bu özürlü demokrasiye bile tahammül edemiyor. Sayın Bülent Arınç geçtiğimiz aylarda, 'Demokrasinin iki şartı vardır. Biri çoğulculuk, diğeri katılımcılık' demişti. Fakat bu şartlarıda ne yazık ki hükümet yerine getirmiyor. Demokrasinin dört şartı vardır. Çoğulcu, katılımcı, özgürlükçü ve eşitlikçi olmaktır"

Birlik ve beraberlik mesajı veren Özakcan, "Halkımızla birlikte Aydın büyükşehir ve ilçelerimizde, yerelde iktidarımızı gerçekleştirelim.Aydın'da iktidar olmak yeter mi? Kuşkusuz yetmez. Bütün Türkiye'yi bir Aydın, İzmir, Muğla haline getirmek, sade üyemizden genel başkanımıza kadar hepimizin ortak görevi ve sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.

Aydın'ın Özlem Çerçioğlu ile birlikte sosyal demokrat belediyecilikle tanıştığını ifade eden Özakcan, Aydın'ın bu tip belediyecilikle devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesut Özakcan Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement