MHP'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

MHP'de Bayramlaşma Töreni

MHP\'de Bayramlaşma Töreni

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı'nda, milletvekilleri ve partililerin katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

08.08.2013 15:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı'nda, milletvekilleri ve partililerin katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

MHP Adana İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, MHP'li vekiller Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz'ın yanı sıra, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MKK Başkanı Fatin Özdemir, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, "Bayramı bayram tadında yaşamak istiyoruz. Ama bu mübarek Ramazan ayı içerisinde Türk-İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşı hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Yine ülkemizin yaşadığı karmaşanın getirdiği sıkıntıları hep birlikte yaşıyoruz. Bu nedenle bu bayramı buruk yaşıyoruz. Ama binlerce yıllık devlet geleneği olan milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelecektir. Bunun yolu da her zaman söylediğimiz gibi birlik ve beraberlikten geçiyor" dedi.

Muharrem Varlı ise Türkiye'nin Ramazan Bayramı'nın sıkıntılı bir dönemeçte icra edildiğini kaydetti. Varlı, "İçeride ihanetin, dışarıda teslimiyetin hızını artırdığı bu dönemde Türk milletinin şanlı ordusunun şerefli subaylarına terörist muamelesi yapan, eli kanlı katilleri ise adeta kutsayan, barış elçisi gibi sunan bir zihniyetin tasallutunda bayramı bayram tadında yaşayamıyoruz. Dolayısıyla bu bayramın, yaşadığımız sıkıntıların sona ermesine, milletimizin artık yüzünün gülmesine vesile olmasını niyaz ediyor, bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da Adanalıların bayramını kutladığını ifade ederek, "Ülke ve millet olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah birliğimiz, dirliğimiz bozulmadan, kardeş kavgası çıkmadan Türkiye Cumhuriyeti'ni nice bayramlara taşımayı niyaz ediyorum" diye konuştu. İzgioğlu, bayramdan sonra yapacakları çalışmalar ile ilgili şunları söyledi:

"Bayramdan sonra daha çok sokaklarda olacağız. Tufanbeyli'den Pozantı'ya, Aladağ'dan Yumurtalık'a, Karataş'a kadar girmedik yer bırakmayacağız. Aday adaylarımızdan da Allah razı olsun. Hepsi kendilerine düşen vazifeyi yapıyorlar. MHP olarak Adana'nın alayına talibiz ve hepsini alacağımızı ifade ediyoruz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement