MHP Milletvekili Adayı Yıldız; "Mhp'ye Yönelik Algı Operasyonu Başladı" - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayı Yıldız; "Mhp'ye Yönelik Algı Operasyonu Başladı"

MHP Milletvekili Adayı Yıldız; "Mhp\'ye Yönelik Algı Operasyonu Başladı"

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Osman Nuri Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında MHP seçmeni üzerinde algı operasyonu yapan CHP Milletvekili adayı Öztürk Yılmazı kınadı.

27.10.2015 17:04

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Osman Nuri Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında MHP seçmeni üzerinde algı operasyonu yapan CHP Milletvekili adayı Öztürk Yılmazı kınadı.

Parti binasında düzenlediği basın açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Öztürk Yılmaz'ın seçim çalışmalarında MHP seçmenine partinize boşuna oy vermeyin noktasındaki kara propagandasını kesinlikle dikkate almamalarını isteyen Yıldız, bu söylemin doğru olmadığını söyleyerek"Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Öztürk Yılmaz'ın seçim çalışmalarında MHP seçmenine partinize boşuna oy vermeyin noktasındaki kara propagandasını kınıyoruz. Milliyetçi Harekat Partisi Ardahan'da çok ciddi bir oy potansiyeli olan partidir. Buna rağmen çeşitli algı operasyonlarıyla bu oylar şimdiye kadar başka partilere kaydırılmıştır. Ama bu sefer bunu yapamayacaklar. Bu noktada maalesef en büyük çabayı CHP'nin adayı sarf etmektedir. Sayın Yılmaz insanlara kendini anlatmak yerine ağzına MHP'yi ve bizleri alıp oylarınız boşa gidecek boşuna oy vermeyin gibi söylemler geliştirmektedir. Öztürk Yılmaz'ın eksikliği budur. Devletin çeşitli makamlarında bulunmuş, bürokratik aşamalarda bulunmuş ve memlekete katkı noktasında çok ciddi hizmetler yapabilme imkanları varken Ardahan'a bir çivi çakılmasına dahi vesile olmamış bu arkadaş, herhangi bir hizmeti olmadığı için anlatacak bir şeyi de yok. Sadece bizim üzerimizden siyaset yapmayı kendisine yol olarak seçmiş. Bu noktada seçmenimizin kesinlikle bu söylenen yalanlara, bu palavralara itimat etmemesi ve inanmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü biz gerçekten çok güçlüyüz. Bu seçimde 1 Milletvekilliği alır mıyız, almaz mıyız onun derdinde değiliz. Biz bu seçimde zirveye oynuyoruz ve inşallah ta başaracağız. Bunu da 1 Kasım seçiminde göreceğiz inşallah. Her şeyden önce kazanılan şudur? 1 Kasım'da milletvekili olsak ta olmasak ta doğru bildiğimiz her şeyi her ortamda söylediğimiz gün kazandık zaten. Yani Ardahan'ın sorunlarını, sıkıntılarını, yapılması gerekenleri kendi insanımızla, kendi seçmenimizle paylaştığımız müddetçe kazandık." Şeklinde konuştu.

1 Kasım seçiminin sadece bir milletvekilliği seçimi değil, bu mücadele Ardahan'ın istikbalinin oylanacağı olacağını söyleyen Yıldız, "1 Kasım seçiminin sadece bir milletvekilliği seçimi değil, bu mücadele Ardahan'ın istikbalinin oylanacağı, bu memlekette ay yıldızlı al bayrak mı dalgalanacak yoksa PKK'nın paçavrası mı dalgalanacak bunun seçimidir. Ardahan 7 Haziran sonrası çok ciddi manada terörün mağduriyetini yaşayan bir coğrafya olmaya başladı. Dolayısıyla bu hassasiyeti değerlendirmemiz ve 1 Kasımdaki tercihimizi buna göre şekillendirmemiz gerektiğini biz seçmenimize hassasiyetle anlatıyoruz. Meydana gelen terör belası hayvancılık şehri Ardahan'ı olumsuz etkiledi. Ekonomiye doğrudan çok ciddi katkıları olan tüccarların bu bölgeye gelip canlı hayvan ticareti yapmaması bu bölgeye büyük bir darbe vurdu. Hayvan tüccarları ekonomiye de doğal olarak çok ciddi manada doğrudan etkileri var. Son 4 yıl içerisinde Ardahan'da inşaat sektöründe büyük gelişmeler yaşandı. Fakat 7 Haziran sonrasında oluşan kaotik durum neticesinde ne ev alıp satan var ne de arsa alıp satan. Çünkü insanlar güvenli limanlara yatırım yaparlar. Güven duymuyorsa, o bölgenin geleceğinden güven duymuyorsa, yarın terörle ilgili bir sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsa o zaman yastık altındaki parasını, bankadaki parasını getirip memlekete maalesef yatırım olarak döndürmeyecektir."

Seçim atmosferinde idarecilerin çok dikkatli olmaları gerektiğini de söyleyen Yıldız, "İdareci pozisyonunda olanların bir taraf lehine veya bir taraf aleyhine her türlü davranıştan hassasiyetle kaçınması gerekirken tam tersine adeta Ak Parti milletvekili adayı gibi, il başkanı gibi kapı kapı dolaşıp söz verenler var. Bu memlekette söz verenlerden de, bu memlekette vaade bulunanlardan da insanlarımız bıktı ve usandı." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayı Yıldız; 'Mhp'ye Yönelik Algı Operasyonu Başladı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement