MHP Milletvekili Akıllı, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Akıllı, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Akıllı, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Ramazan Bayramı’nda Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek sohbet etti.

20.07.2015 15:52

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Ramazan Bayramı'nda Manavgat Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek sohbet etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Manavgat Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Akıllı, yaşlıların dualarını istedi.

"Yaşlılarımız, geçmişten bugüne kültürümüzü, örf ve adetlerimizi kısaca tüm değerlerimizi yarına taşıyan en değerli varlıklarımızdır" diyen Tarkan Akıllı, "Göstereceğimiz ilgi, sevgi ve saygı onların hayattan kopmamalarını sağlayacaktır" dedi.

Yaşlıları hayatın hiçbir anında bırakmamak gerektiğini ifade eden Akıllı, "Büyüklerimizin bayramda ellerini öperek yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Bu tür ziyaretlerimiz onlara büyük mutluluk veriyor. Fırsat buldukça sık sık ziyaretlerine geleceğim" diye konuştu. Manavgat Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı huzurevinin çok güzel bir hizmet olduğunu belirten Akıllı, "Yaşlılarımızın ziyaretinde huzurevini de gezme fırsatı buldum. Burası kurumsal yapının dışında bir ev sıcaklığında. Yaşlılarımız sanki evlerindeki gibi rahat ve huzurlular" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Akıllı, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement