Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

12.11.2015 17:23

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti'nin diğer Eskişehir milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile CHP Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel mazbatalarını aldı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti'nin diğer Eskişehir milletvekilleri Harun Karacan ve Emine Nur Günay ile CHP Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel mazbatalarını aldı.

Eskişehir Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, Avcı'ya mazbatası İl Seçim Kurulu Başkanı Salih Kıral tarafından verildi.

Avcı, daha sonra yaptığı konuşmada, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin huzur ve güven ortamında geçmesinde emeği bulunanlara teşekkür etti.

Bakan Avcı, "Mazbatayı aldığımız zaman sağ ayağımızı biraz ileriye atıyoruz. Daha sonra boynumuzu biraz sola doğru kıvırarak fotoğrafçı arkadaşlara poz veriyoruz. Milletvekili arkadaşlarımın da bu önerimi dikkate alacaklarına inanıyorum ve hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Diğer Eskişehir milletvekilleri Karacan, Günay, Usluer, Çakırözer ve Yüksel de mazbatalarını aldı.

Milletvekilleri, törenin ardından fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika


Advertisement