Milletvekilliği Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Milletvekilliği Seçimine Doğru

Milletvekilliği Seçimine Doğru

Antalya Vali Yardımcıları Mestan Deniz ve Hakkı Loğoğlu ile Kemer Kaymakamı Görevlerinden İstifa Etti.

10.03.2011 18:14  Güncelleme: 08:58

Antalya Vali Yardımcıları Mestan Deniz ve Hakkı Loğoğlu ile Kemer Kaymakamı Bayramali Köse milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, görevlerinden istifa eden Antalya Vali Yardımcısı Mestan Deniz memleketi Antalya'dan AK Parti'den, Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu da Osmaniye'den MHP aday adayı olacak. Aydın Vali Yardımcılığı görevine atanan Kemer Kaymakamı Bayramali Köse de Rize'den bağımsız milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan bazı yöneticiler de, milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa ettiler. Antalya Tarım İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Kadri Bilici Van'dan,Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütçü Antalya'dan, Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Antalya Bölge Müdürü Tahir Topalak da Antalya'dan AK Parti'den milletvekili aday adayı olacaklar.

Antalya'da en fazla istifa ise Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti. Antalya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özdemir, Şube Müdür Vekili Abidin Şengezer, Yavuz Selim Lisesi Müdürü Ali Özerten, Hacı Malike Mehmet Bileydi Anodulu lisesi Müdür Yardımcısı Meryem Aksoy MHP'den, Hacı Dudu Mehmet Gebizli Lisesi Öğretmeni Gülderen Gültekin, Döşemealtı Kız Teknik Lisesi Öğretmeni Meral Bulut da milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa ettiler.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ziya Yıldız da AK Parti'den, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Okan Burdur CHP'den aday adayı olmak amacıyla görevlerinden ayrıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilliği Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement