Milli Satranççılardan Çorlu Milli Eğitim Müdürü'ne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milli Satranççılardan Çorlu Milli Eğitim Müdürü'ne Anlamlı Ziyaret

Milli Satranççılardan Çorlu Milli Eğitim Müdürü\'ne Anlamlı Ziyaret

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda Çorlu'yu temsil eden Çorlu İlköğretim Okulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar'ı makamında ziyaret etti.

11.02.2012 13:31

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda Çorlu'yu temsil eden Çorlu İlköğretim Okulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar'ı makamında ziyaret etti.

Çorlu İlköğretim Okulu Müdürü Sedat Çevik, Okul Müdür Yardımcısı Başak Arman ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gürkan Karpuz ile Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Esma Doğa Duran ile Türkiye altıncısı olan Yağmur Bolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar'ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerinin elde ettiği dereceyle ilgili bilgiler veren okulu müdürü Çevik, "Antalya Kemer'de düzenlenen Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında Çorlu İlköğretim Okulu 2/ F sınıfı öğrencisi Esma Doğa Duran Türkiye üçüncüsü, 2/ E sınıfından Yağmur Bolu Türkiye altıncısı oldu. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizi hazırlayan öğretmenimiz Gürkan Karpuz'a ve desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını

diliyorum" dedi.

Öğrencileri elde ettikleri bu başarıdan ötürü kutlayan ve başarılarının artarak devam etmesini dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bağlar ise, "Bu başarı okulun, öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin ortak başarısıdır. Öğrencilere desteklerini eksik etmeyen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Başarıların sürdürülebilir olması için verilen bu desteğin artarak devam etmesi gerekir. Bu noktada biz de ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak gerek maddi gerekse manevi olarak katkı sunmaya hazırız" diye

konuştu.

Konuşmaların ardından küçük satranççılara İlçe Milli Eğitim Müdürü Bağlar, kitap ve çeşitli hediyeler verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Satranççılardan Çorlu Milli Eğitim Müdürü'ne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement