Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dokuma bölgesindeki vatandaşların talebi üzerine Mithatpaşa Caddesi'ni yeniden düzenleyecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 'Antalya'yı cadde cadde güzelleştiriyoruz' projesi kapsamında caddeleri modern görünüme kavuşturmaya devam ederken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Işıklar, Atatürk, Kazım Özalp, Mehmet Akif, Konyaaltı, Güllük, Hasan Subaşı ve Ali Çetinkaya caddelerinin ardından Mithatpaşa Caddesi'ni de güzelleştirmek için çalışmalara başladı.
Güneyinde Gazi Bulvarı ile kuzeyinde Sakarya Bulvarı arasında kalan caddenin yaklaşık 1.2 kilometrelik kısımda yapılacak düzenleme ile kaldırım zeminine andezit ve diabaz doğal taşlar döşeneceği, kaldırımlara, kaplama malzemesine uygun olarak görme engelli vatandaşlar için kılavuz çizgileri ile tekerlekli sandalyeler için dünya standartlarında kullanımı kolaylaştırıcı rampalar yapılacağı kaydedildi.
Kaldırımların genişleyen kısımlarında oturma alanlarının oluşturulacak ve uygun noktalara su ve bitki havuzları yerleştirileceği, altyapısıyla birlikte ele alınacak Mithatpaşa Caddesi'nin düzenleme çalışmalarına turizm sezonunun ardından
başlanacağı belirtildi. Yaklaşık 4 ay sürmesi planlanan çalışmalar tamamlandığında Mehmet Akif Caddesi'nin ardından Dokuma bölgesindeki bir caddenin daha modern bir görünüme kavuşacağı bildirildi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Mithatpaşa Caddesi Yeniden Düzenlenecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.