Mucur'da 18 Kişi Karbonmonoksit Gazından Zehirlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mucur'da 18 Kişi Karbonmonoksit Gazından Zehirlendi

18.02.2012 14:20

Kırşehir'in Mucur ilçesinde 18 kişi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Kırşehir'in Mucur ilçesinde 18 kişi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Mucur merkezde ikamet eden 7 aileden toplam 18 kişi, ısınmak için yaktıkları sobalardan çıkan karbonmonoksit gazının, yoğun tipi ve lodos nedeniyle evinlerinin içine sızması sonucu rahatsızlandı.

Mucur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen Mehmet Türkseven, Mehmet İzzet Türkseven, Ruman Türkseven, Cemil Türkseven, Semra Erkan, Ayşegül Bayır, Emirhan Bayır, Berat Bayır, Cahide Bayır, Duygu Bayır, Gülten Oduncu, Mehmet Ünal, Fatma Ünaldı, Ethem Aziz Oğraş, Meryem Oğraş, Ümmügülsün Oğraş ve Aziz Oğraş, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bu arada, karbonmonoksit gazından etkilenerek düşen ve ayağı kırılan Semra Erkan (63) ile torunu Ruman Türkseven'in (10) tedavileri ise sürüyor.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mucur'da 18 Kişi Karbonmonoksit Gazından Zehirlendi - Son Dakika


Advertisement