Muş İl Encümenleri Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Muş İl Encümenleri Çalışmaları İnceledi

Muş İl Encümenleri Çalışmaları İnceledi

Muş İl Özel İdaresi İl Encümenleri Seracettin Çiftçi, Hüsnü Yılmaz ile birlikte Bulanık’a bağlı Akçaarmut köyündeki yapımı devam eden 100 tonluk su deposunun çalışmaları yerinde inceledi.

17.06.2015 16:54

Muş İl Özel İdaresi İl Encümenleri Seracettin Çiftçi, Hüsnü Yılmaz ile birlikte Bulanık'a bağlı Akçaarmut köyündeki yapımı devam eden 100 tonluk su deposunun çalışmaları yerinde inceledi.

Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hummalı bir çalışma başladı. İlçenin köylerinde su depoları ve yol çalışmaları yapılırken bir yandan da yeni yatırımlar yapılıyor. İl Encümenleri Seracettin Çiftçi, Hüsnü Yılmaz ile birlikte Akçaarmut köyündeki yapımı devam eden 100 tonluk su deposunu ve köyde yapılan stabilize yol çalışmasını yerinde incelediler. İl Encümenleri Seracettin Çiftçi ve Hüsnü Yılmaz beraberindeki, Akçaarmut köyünde 100 tonluk su deposun yapım işini üstlenen müteahhitten çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. İl Encümenleri Seracettin Çiftçi ve Hüsnü Yılmaz, Muş'un en büyük ilçelerinden biri olduğunu belirterek, yapılan çalışmaları da yerinde görme imkanı bulduklarını anlattı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş İl Encümenleri Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement