Naksan Finalde - Son Dakika
Yerel

Naksan Finalde

Naksan Finalde

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

30.05.2013 09:41

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Fleksibıl Ambalajlar Kategorisi dalında Naksan Plastik "Pratik Akış" isimli yenilikçi ürünü ile finale kaldı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) tarafından akredite edilerek yetkinliği tanınmış bir yarışma olan Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Rekor bir başvurunun yapıldı yarışmada 203 ambalaj 12 farklı kategoride değerlendirildi ve yarışmada dereceye giren 96 ambalaj belli oldu.

"Deterjan ambalajlarında Türkiye'de ilk defa kullanılan Full HD baskı tekniği açılır kapanır kapak ile birleştirilmiştir" diyen Naksan Plastik Ar-Ge ve Kalite Müdürü Ebru Bozhüyük, "Bu kombinasyon ile beraber hem raftaki ürün çekiciliği artırılmış hem de ambalaja kullanım kolaylığı sağlanmıştır. Almış olduğumuz bu ödül ile, dün olduğumuz gibi gelecekte de yapacağı yatırımlar ve Ar-Ge çalışmalarını her zaman sürdüreceğini göstermiştir" diyen Bozhüyük, "Geçtiğimiz yıl ASD Ambalaj yarışımasında Altın Ambalaj ödülünü arkasından da Worldstar 2012 Dünya Ambalaj Ödülü'nü kazanmıştık. Bu yılda aynı başarıya ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

"Yetkinlik 2013" ödülüne layık görülen projeler arasında yapılan değerlendirmede her bir kategorinin Altın, Gümüş ve Bronz ödüllerinin olduğunu belirten Naksan Plastik Ar-Ge ve Kalite Müdürü Ebru Bozhüyük, "Ödüller 2 Eylül 2012'de İstanbul Four Seasons Hotel'de düzenlenecek törenle açıklanacaktır. Almış olduğumuz "Yetkinlik 2013" ödülü ile WPO'nun düzenlediği WorldStar Yarışması da dahil olmak üzere uluslararası tüm yarışmalara katılabileceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Naksan Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement