Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, puan kaybetme lüksleri olmadığını, Nazilli'de ağırlayacakları lider Bandırmaspor'dan 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

19.03.2015 17:13

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, puan kaybetme lüksleri olmadığını, Nazilli'de ağırlayacakları lider Bandırmaspor'dan 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada grubun lideri Bandırmaspor'la pazar günü karşılaşacaklarını, maçtan galibiyetle ayrılarak aralarındaki puan farkını indirmeyi hedeflediklerini belirtti.

"Ligin zirvesinde yer almak istiyoruz" diyen Ertem, şunları ifade etti:

"Nazilli Belediyespor olarak artık puan kaybetme lüksümüz yok. Büyük bir azim ve hedefle tüm karşılaşmalarımızda 3 puan almayı hedefliyoruz. Grubumuzun lideriyle kendi sahamızda karşılaşacağız. Oyuncularımız bu karşılaşmadan puanla almak için üst düzeyde bir çalışma içerisindeler. Kart sınırında olan oyuncularımıza uyarılarda bulunduk. Önümüzde oynayacağımız önemli mücadeleler var."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ertem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement