Nilüfer Kadın Korosu 'Anneler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Kadın Korosu 'Anneler Günü'nü Kutladı

Nilüfer Kadın Korosu \'Anneler Günü\'nü Kutladı

Nilüfer Kadın Korosu ‘Anneler Günü’ dolayısıyla düzenlenen konserde söylenen şarkılar ve sıra gecesiyle unutulmaz anlara imza attı.

10.05.2015 13:10

Nilüfer Kadın Korosu 'Anneler Günü' dolayısıyla düzenlenen konserde söylenen şarkılar ve sıra gecesiyle unutulmaz anlara imza attı.

Nilüfer Kadın Korosu anneler gününü konserle kutladı. Bursa Kadın Kuruluşları Birliği yararına düzenlenen konser Uğur Mumcu Sahnesi'nde düzenlendi. Büyük ilgi gösterilen gecede koro, Şef Aysel Gürel yönetiminde ilk bölümde Türk filmlerine de mal olmuş birçok eseri seslendirdi. İkinci bölümde ise sahnede sıra gecesi düzenlendi. Kazancı Bedih eserlerinin seslendirildiği konserde çiğ köfte de yoğruldu.

Konsere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Vali Yardımcısı Ergün Güngör'ün yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. Konser sonunda sahneye çıkan Başkan Bozbey ve Güngör, tüm annelerin özel gününü kutladı. Bursa Kadın Kuruluşları Birliği üyeleri de Şef Aysel Gürel'e koro adına çiçek vererek kutladı. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede Bozbey de sahnede hem şarkı söyledi, hem de oynan oyunlara eşlik ederek büyük alkış aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer Kadın Korosu 'Anneler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement