Nilüfer Spor Şenlikleri'nde Basketbol Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Spor Şenlikleri'nde Basketbol Heyecanı

Nilüfer Spor Şenlikleri\'nde Basketbol Heyecanı

Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri sürüyor.

30.04.2015 17:14

Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri sürüyor.

Bu yıl 14 bin öğrencinin katıldığı Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri'nde bu defa basketbol heyecanı yaşandı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde düzenlenen Basketbol Gençler Müsabakaları'na erkeklerde 52 takım, kızlarda 8 takım katıldı.

Heyecanlı geçen müsabakalar tribünleri dolduran öğrencilerin tezahüratlarıyla renkli görüntülere sahne oldu. Nefes nefese gerçekleşen müsabakalarda genç kızlar kategorisinde Çamlıca Anadolu Lisesi A Takımı birinci olurken, aynı okulun B Takımı da dördüncü oldu. Ahmet Erdem Anadolu Lisesi'nin ikinci olduğu müsabakalarda Özel Rafet Kahraman Lisesi de üçüncülük aldı.

Basketbol Genç Erkekler'de ise Özlüce Anadolu Lisesi birinci oldu. Çamlıca Anadolu Lisesi'nin ikinci olduğu genç erkeklerde Ahmet Erdem Anadolu Lisesi üçüncü, Nur Hayati Kurtcan Meslek Lisesi dördüncülük aldı.

Dereceye giren takımların madalya ve kupalarını Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık, Spor Şenlikleri Koordinatörü Melahat Atlı ve okulların beden eğitimi öğretmenleri verdi. Kupalarını alan öğrenciler sevinçlerini öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer Spor Şenlikleri'nde Basketbol Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement